Wat is een E-chopper?

Een E-chopper is een elektrische aandreven variant van de Amerikaanse Harley Davidson. De naam zegt het al; onze E-choppers zijn volledig elektrisch, beschikken over een comfortabele zitting en hebben natuurlijk een stoere uitstraling!

Elektrisch rijden met Amerikaanse uitstraling!

Wat is een E-chopper?

Een E-chopper doet je natuurlijk al snel denken aan een Amerikaanse Harley Davidson. Maar wat is een E-chopper nou eigenlijk? Onze elektrische variant van een Harley Davidson chopper beschikt over brede banden, een extra lange zitting, een stoere uitstraling, een uitneembare accu en is gemakkelijk bestuurbaar. De E-choppers gaan maximaal 25 km per uur en zijn toegestaan op de Nederlandse wegen. Wel is het dragen van een helm verplicht op het rijden van een E-chopper.

Onze E-choppers zijn RDW gecertificeerde voertuigen en met onze E-choppers voel je je al snel fijn op de weg. Door de goed geveerde voorvork, de extra lange zitten, telefoonhouders voor de route en extra voetsteunen zijn onze choppers klaar voor een geweldige rit door de omgeving. Hiernaast zijn de E-choppers natuurlijk voorzien van spiegels, sterke schijfremmen, verlichting (inclusief knipperlicht) en stuur/accu-sloten.

Ruime accuduur voor optimaal vermaak

Hoe ver kan je met een E-chopper rijden?

De accu’s van onze E-choppers hebben een bereik van maximaal 50 km per accu. Onze routes zijn perfect aangesloten op de accuduur, waardoor je het maximale uit de route haalt en de mooiste plekjes van de Achterhoek en Twente kan ontdekken.

Voor iedereen toegankelijk

Is E-chopper rijden moeilijk?

Het rijden van een E-chopper zal in het begin even als wennen aanvoelen, maar al snel voel je je erg veilig en comfortabel op de weg. Door de brede banden zal je niet snel omvallen en heb je met de E-choppers een goede wegligging. Door de goede vering in de choppers merk je niet veel van drempels, oneffenheden in het wegdek of andere dingen op de weg. E-chopper rijden is dus niet lastig en na een korte oefenrit op onze parkeerplaats ben je klaar om op avontuur te gaan!