Flamingo route

Met onze E-choppers ga je geruisloos op avontuur! Met de Flamingo route rij je niet alleen door Nederland, je komt zelfs een stukje over de grens! Vanaf Grand Plaza Eibergen rij je naar het Zwillbrocker Venn in Duitsland. Wil jij flamingo’s spotten? Ga voorbereid op pad en maak gebruik van onze eenvoudige routeplanner.

Flamingo eibergen route
Flamingo route Eibergen

Ga opzoek naar de Flamingo's!

Met deze prachtige route start je bij Grand Plaza in Eibergen. De route start richting Rekken om vervolgens de grens over te steken naar onze oosterburen Duitsland. Hier leidt de route naar het Zwillbrocker Venn, dé plek om opzoek te gaan naar Flamingo's! Geniet van de prachtige omgeving en volg hierna de rest van de Flamingo-route. De route vervolgt zich richting de Nederlandse wegen richting Groenlo, door Hupsel, prachtige boeren wegen die terugweg leiden richting Grand Plaza in Eibergen.

Flamingo route
Veilig & verantwoord op pad

Gebruik de route planner!

Met de Fietsknooppuntplanner van ANWB ga je voorbereid op avontuur. Door de eenvoudige routes, aan de hand van knooppunten, kom je tot op mooiste plekjes in de Achterhoek & meer.

Je gebruikt deze routes eenvoudig op je telefoon door de ANWB Eropuit app te downloaden. Onze E-choppers beschikken over een telefoonhouder zodat je volledig, handfree de routes kan bekijken. Dus installeer de app, voer de juiste knooppunten in en je bent klaar om op pad te gaan!

Klik hier om de Flamingo route te bekijken. Deel de route direct met je mede rijders per WhatsApp, mail of een ander social media kanaal!