Route Lankheet Haaksbergen

Deze route gaat naar Het Lankheet in Haaksbergen. Het Lankheet is een prachtige natuur omgeving van circa 600 hectare groot. Een prachtige plek om de natuur te ontdekken en op avontuur te gaan met onze E-choppers.

Lankheet route
Een prachtige omgeving

Landgoed Het Lankheet

Landgoed Het Lankheet beschikt over een geweldig landgoed met een waterpark. Een prachtige plek om midden in de natuur volledig tot rust te komen. Het is ongeveer 600 hectare groot en ligt op de grens van Overijssel en Gelderland in de gemeenten Haaksbergen en Berkelland. Het Lankheet is vooral bekend om zijn vloeiweiden. Dat zijn hooilanden die met een vernuftig watersysteem bevloeid kunnen worden en een geschiedenis hebben die teruggaat tot de 14e eeuw.

Bron: Het Lankheet

Route lankheet haaksbergen
Maak gebruik van onze route

Eenvoudig de weg op

Met onze E-choppers of Fatbikes rij je eenvoudig naar het Lankheet in Haaksbergen. Maak eenvoudig gebruik van deze route door op je telefoon de ANWB Eropuit app te downloaden. Onze E-choppers beschikken over een telefoonhouder zodat je volledig, handsfree de routes kan bekijken. Dus installeer de app, voer de juiste knooppunten in en je bent klaar om op pad te gaan!


Klik hier om de route Lankheet Haaksbergen te bekijken.