Familiedag organiseren

Ben jij dit jaar aan de beurt om de familiedag te organiseren? Dan ben je bij Echoppers Achterhoek aan het juiste adres. Huur onze E-choppers en/of Fatbikes en je hebt gegarandeerd een leuke en originele familiedag!

Whats App Image 2022 02 15 at 2 53 39 PM f9a44f4ec68a4200c11572368b239c71
Ga samen op avontuur

Origineel familie uitje

Opzoek naar een originele familiedag? Kom dan E-chopper rijden in Eibergen! Met onze E-choppers kan je twee uur, drie uur of een volledige dag op avontuur. Met dit originele dagje weg ben je niet alleen verzekerd van een leuke familiedag, maar ontdek je ook dé mooiste plekjes in Twente, de Achterhoek & omgeving.

Ben je nog niet oud genoeg om E-chopper te rijden? Of beschik je niet over een rijbewijs? Huur dan een Fatbike! Met deze elektrische aangedreven bikes rijdt je gemakkelijk mee met de rest en ben je klaar om op avontuur te gaan!

Dineren grand plaza eibergen
Gebruik onze combideal

Uiteten in Eibergen

Een familiedag is een dag waarbij je echt kan genieten met elkaar en gezellig met zijn allen bij elkaar bent. Wil jij een familiedag organiseren en wil je daarna heerlijk dineren met de familie? Kom dan gezellig, All-Inclusive dineren bij Grand Plaza in Eibergen. Voor één vaste prijs per persoon ga je E-chopper rijden met aansluitend twee uur dineren, inclusief bier, fris en huiswijnen.