Huur een E-chopper

Wil jij een E-chopper huren? Dan ben je bij Echoppers Achterhoek aan het juiste adres. Onze E-choppers zijn perfect voor een leuke activiteit met vrienden, het gezin of familie! Met onze E-choppers rij je door de mooiste wegen in de Achterhoek, door Twente en over de grens in Duitsland!

Grand Plaza Gecomprimeerd Liike 08104
Een uniek uitje

E-chopper huren

Met onze E-choppers trek je niet alleen veel aandacht onderweg, maar heb je ook gegarandeerd een uniek uitje! Een E-chopper huren is namelijk niet alleen erg leuk maar ook gezellig en een eenvoudig manier om de natuur in de Achterhoek te ontdekken.

Een E-chopper ziet er stoer uit en heeft niet alleen een gave uitstraling, maar ze rijden ook erg comfortabel. Door middel voor de goede voorvork vering heb je geen lijst van bulten in de weg of van onverharde wegen. Ook zorgt het zadel, met goede vering bij de achterbanden, voor de perfecte wegligging. Omdat ze elektrisch aangedreven zijn tour je geruisloos door de omgeving en kan je elkaar goed verstaan. Hét perfecte uitje dus met vrienden, familie of collega's!

67349130 2390194681070192 7191928256184975360 n

E-chopper verhuur

Onze E-chopper verhuur in Eibergen voorziet je voor die tijd van een van onze mooie routes. Zo hoef je zelf niet uit te zoeken waar de mooiste plekjes, omgeving en natuur is, maar kan je direct op avontuur. Deze routes starten altijd bij de verhuur in Eibergen en eindigen hier ook weer. Download eenvoudig de routes vooraf, deel deze met jouw vrienden of familie & je bent klaar om te gaan!